top of page

FUTBOL 28/01/19

BARÇA

Aquest diumenge el Barça va guanyar davant d’un bon Girona que va estar competint fins al final. Ben dora va marcar el Barça amb gol de Nelson Semedo que va fer el seu primer gol oficial amb el Barça.Després d’aquest gol el Girona va estar atacant i intentant remuntar el partit però al minut 60 es va quedar amb un home menys ja que l'àrbitre va expulsar a Bernardo per doble groga.I ja va marcar Leo Messi i el Girona es va acabar de desmoronar.

ESPANYOL

El Espanyol de Rubí va perdre 2-4 davant un bon Reial Madrid però el Espanyol va competir fins al final amb gols de Leo però no va ser prou per els 2 gols de Karim Benzema.Però el partit al minut 20 ja anava amb 2-0 però el Espanyol va reaccionar ,però després no va poder fer res amb les arrencades i assistències de Vinicius jr.