top of page

FUTBOL  29/04/19

BARÇA

Aquesta setmana el barça s’ha proclamat campió de lliga gràcies a un 1-0 que no va agradar gaire ja que el Levante els va atacar molt i no van fer un bon joc ,amb molts error ja siguin defensius o ofensius ofensius sobretot de Suárez i defensius de Lenglet.

El partit va estar entretingut ja que va ser un partit que en trams era de anada i tornada,amb un Barça sense fer el seu joc habitual.

El Levante es va mostrar un equip sòlid defensivament i ofensivament ja que va generar a la segona part moltes més ocasions de gol que el Barça,però això tampoc és inhabitual, ja s’esperaba ja que el Levante es el quart equip més golejador de la competició, això si és un dels equips que encaixa més gols,d'aquí ve que estan a breus punts del descens.

Messi va començar desde la banqueta però va haver d'ingressar al camp a la mitja part per un Coutinho molt actiu però sense encert, i en Messi va marcar al fil del final del partit.

​

​

​

​

GIRONA

El Girona va aconseguir 3 punts vitals per la seva lluita pel descens i ara mateix se situa a 2 punts del descens ,se situa a 2 punts del Valladolid que va classificat a la posició 18.

El Girona va ser un equip sòlid a Montilivi davant un Sevilla amb poca ambició per estar en llocs de la Champions League,lo més destacat dels andalusos va ser l'expulsió de Banega per doble tarjeta groga i va marcar Portu un golas a l'inici de la segona meitat que ho va canviar tot.

El Girona també va estar a punt de no obtenir els 3 punts ja que el sevilla ,Munir i Wissam Ben Yedder va perdonar bastantes ocasions de gol que es van produir degut a errors dels defensors del Girona però finalment van sobreviure i han aconseguit 3 punts vitals per la permanencia però encara haura de lluitar fins al final ja que ni Rayo Vallecano ni Valladolid deixaràn de lluitar per la permanencia.