top of page

FUTBOL 04/02/19

BARÇA

El Barça va jugar el dissabte davant el Valencia ,un bon València que es va avançar al marcador ja amb un 0-2 amb gols de Kevin Gameiro i un gol de un penal dubtós de Sergi Roberto a Daniel Wass que va transformar amb sang freda abans  de el descans al minut 40 va haver-hi un penal dubtós de Lato a Nelson Semedo molt protestat per el internacional espanyol Daniel Parejo tot això a la primera part.Ar l’afició ‘’che’’ però que amb molta sang freda va transformar el penal Lionel Messi la primera meitat va acabar amb 1-2 a favor del Valencia.La segona meitat va començar amb un atac continu del Futbol Club Barcelona però el gol no arribava ja que el Valencia estava molt ben estructurat defensivament pero al minut 60 va fer un xut del seus i va col.locar el 2-2 definitiu al marcador i a partir d'aquí es va adormir el partit i amb les molèsties de Leo Messi encara més.

​

​

GIRONA

El Girona va jugar fatal a Ipurua i el Eibar que últimament està jugant molt bé i no perd desde setembre al seu camp. El Girona no va saber parar a un Charles que en aquest partit va marcar la diferència amb dos gols del mateix Charles i un de Ruben Peña. I el Girona es posa a 1 simple punt del descens és a dir de baixar a segona divisió (Liga 123).