top of page

FUTBOL 11/02/19

BARÇA

El Barça va treure un empat a 0 a San Mamés davant un competitiu Athletic Club,però el empat té gust a poc pel Barça ja que ara té a els seus perseguidors com el Reial Madrid i el Atlético de Madrid a pocs punts i si es torna a despistar tindrà un problema gros.

El Barça a la primera part no va poder fer res ja que el athletic va començar amb molta intensitat i a la primera part només va disposar d’ocasions va ser el Athletic Club. A la segona part el Barça va començar amb molta intensitat però no va poder fer res davant la bona defensa Basca.Un altre cop queda en evidencia Ernesto Valverde amb els seus canvis,treu a Arturo Vidal per Carles Aleña que és un jugador del Barça B i no aporta res a l'equip i deixa a Suarez tot el partit que porta mesos jugant fatal i tenint a Kevin-Prince Boateng,també en comptes de posar a Malcom que està fent bons partits per Coutinho, posa a Dembele que acaba de recuperar-se d’una lesió i lo millor hagués sigut no jugarse-la.

​

​

GIRONA

El Girona va perdre 0-2 davant un Huesca que últimament està molt bé i a punt de sortir de la zona de descens i el Girona a prop d’ell.