top of page

FUTBOL

(Jordi Pelfort)  08/04/19

BARÇA

El Barça aquest cap de setmana es va enfrentar al Atletico de Madrid en un enfrontament que podia decidir la lliga o mantenir la tensió pel títol de lliga.

I efectivament va sentenciar la lliga ja que va guanyar el barça en un enfrontament molt disputat fins el minut 28 que el árbitre Gil Manzano va expulsar a el jugador ‘’Colchonero’’ Diego Costa per el fet de insultar.

A partir d'aquí tothom pensava que el Barça dominaría però va ser al contrari en segons quins trams de partit,en aquells trams el Atletico es va mostrar un equip sòlid a darrera com ho és sempre i també fent una bona labor ofensiva posicional.

Sobretot el punt a destacar del Atletico de Madrid va ser el porter de eslovenia que va fer 10 parades en el qual 5 de elles van ser decisives en jugades de Messi i Coutinho que va resucitar el seu joc de Liverpool,el jugador Philippe Coutinho va protagonitzar bones jugades d’atac ,jugades individuals ,pases de tenir bona visió i també va ajudar defensivament en la banda per on atacava Santiago Arias el lateral dret del Atletico.

Però Jan Oblak va mantenir la portería a 0 fins al minut 84 que va arribar el ‘’Charrúa’’ Luis Suárez amb un xut de fora l'àrea amb rosca que va rosar Jan Oblak però no va poder desviar la pilota.

Al cap de 2 minuts amb el atlético atacant a la desesperada en Messi va caçar una contra liderada per ell i va sentenciar el partit i la liga santander.

​

​

​

​

​

GIRONA

El Girona va caure per 1-2 a Montilivi ,en el seu estadi davant un Espanyol que no va jugar gens malament tot hi trobar-se amb la fortuna de un gol en propia del Girona i un gol que està a punt desviar el pal.

Els aficionats del Girona van acabar farts de Eusebio Sacristán, el tècnic del Girona.

El Girona ha perdut 3 punts vitals per la lluita per el descens amb aquella victòria el Espanyol ja s’assegura quasi segur la permanencia en la lliga santander.

El partit va començar amb un domini clar del Espanyol i amb aquest domini va arribar el gol de Sergi Darder en una bona jugada combinativa el girona li va costar reaccionar i quan ho feia no acabava de rematar i els jugadors es van començar a desesperar ,la afició també ja que estaven amb un moment crític i li falta gol i joc a el seu equip.

Però el Girona en un cop de fortuna es va trobar una infracció del Espanyol dins l'àrea que va suposar un penal clar que va transformar Christian Stuani el jugador en més forma del Girona,amb aquest gol es pensava que hi havia alguna possibilitat però la que hi havia bono el porter del Girona involuntàriament es va posar la pilota a la seva pròpia porteria degut a un bon xut de Sergi Darder que s’estavella amb el pal i rebota amb l’esquena de Bono el porter marroquí del Girona.