top of page

FUTBOL 18/03/19

BARÇA

El Barça aquest cap de setmana va sortir victoriós del Benito Villamarín amb un gran Leo Messi i un gran Luis Suárez que van destrozar a un Betis destrossat degut a les últimes eliminacions ja siguin en la Europa League o en la Copa del Rey o les 2 últimes derrotes en lliga que els allunyen de la zona europea i el Alavés l’està adelantan per la dreta.El partit va començar amb el Betis atacant i el Barça sense mantenir la possessió ni tan sols 1 minut però en el minut 17, error de Canales al cometre una falta clara a la frontal de l’area en que Leo Messi va transformar amb un xut al pal del porter Pau López. El segon gol va arribar al final de la primera part amb una bona combinació i paret entre Leo Messi i Luis Suárez que va acabar Leo Messi senzillament. A la segona part el betis va sortir enxufat amb ocasions de jesé i de joaquin però en una conducció de Luis Suárez en solitari regatejant 3 jugador i acaban a l’area davant el porter va sentenciar amb el 0-3 al cap de 10 minuts va marcar Loren Moron a pase de Diego Lainez i els andalusos van pensar que tenien una opció però va aparèixer Leo Messi marcant el gol de la jornada i acabar amb el partit amb un 1-4 liderat per un Hat-trick de Leo Messi.

​

​

​

​

​

GIRONA

El Girona per fi va fer un partit convinçent a Butarque ,el estadi del Club Deportivo Leganés que arribava al partit amb ratxa però que un Girona que també hi arribava va acabar amb la ratxa del Leganés amb un contundent 0-2 liderat per portu al marcar dos gols claus per la lluita pel descens.Amb aquests 3 punts el Girona ja s’assegura la permanencia davant un Huesca ,Rayo i un Vila-Real que es veuen molt malament i es veuen amb cara de descendre.